Manueel Therapeut (i.o.)

Wij (vier fysio's en één manueel therapeut (somt) zijn op zoek naar een collega manueel therapeut (of in opleiding). Alle collega's werken samen in een open geest om elkaar te ondersteunen wat betreft aanpak , gezamenlijk beleid en zienswijze van de praktijk. Communicatie vinden wij een sleutelwoord opdat elke patient zijn relevante vragen beantwoord worden. Ons doel is om elke patient zo snel mogelijk zelfstandig terug te laten functioneren . Er wordt van de nieuwe collega verwacht dat hij/zij  een goede klinische analyse kan maken , zelfstandig een passende behandeling en ergonomische adviezen kan geven met een preventief beleid als sluitstuk.

Wij bieden een aangename werksfeer en een passend salaris. Graag bieden wij om te starten 20 uren aan met 1 avond per week en de kans tot uitbouw extra uren. Op termijn kan toetreding tot de maatschap bespreekbaar zijn.

Je vindt over ons meer info via www.fysiotherapie-maegdenbergh.nl ,  je reactie en vragen graag via mail :  vandenmaegdenbergh@hotmail.com