Ik zoek een baan

Welkom op ons Jobboard. Hieronder vind u vacatures binnen ons netwerk van studenten en samenwerkingspartners. Ben u dus op zoek naar een functie als fysiotherapeut? Bekijk dan onderstaand overzicht en solliciteer!

Let op, dit zijn géén vacatures bij SOMT, u solliciteert rechtstreeks bij de betreffende praktijk.
Staat de geschikte vacature er niet tussen? U kunt ook nog terecht bij Fydalo, het bemiddelingsbureau voor fysiotherapeuten.

Vacature Bekkenfysiotherapeut

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je graag jezelf verder ontwikkelen en specialiseren? Wil je in een dynamisch team werken met verschillende specialisaties?
Dan zijn we per direct op zoek naar jou!

Voor een leuke moderne praktijk gevestigd in Zevenaar  zijn we op zoek naar een geregistreerd bekkenfysiotherapeut of Master bekkenfysiotherapeut i.o.

Het gaat om 3 dagen in de week met extra uren voor ZwangerFit. Je werkt naast een ervaren Master bekenfysiotherapeut waar je veel mee kan brainstormen.

Ben jij een geregistreerd bekkenfysiotherapeut of i.o. of veel affiniteit met bekken? Wil je 3 dagen in de week werken met 1 avond in de week ZwangerFit? Neem dan contact op met C. Nguyen. Telefoonnummer: 0316-200050 of mail naar pelvysio@gmail.com

Wilken-Werf fysiotherapie is op zoek naar een enthousiaste geriatrie fysiotherapeut(-e) ( I.O ) voor ongeveer 10 uur* per week, voor onze nieuwe vestiging in Helmond centrum, gesitueerd onder een seniorenflat, naast een apotheek en grote huisartsenpraktijk.

De geriatrie aldaar dient nog helemaal opgezet te worden, o.a. samenwerkingsverbanden met de huisartsen, thuiszorg en ergotherapie.

Kortom een geweldige uitdaging!

Ben jij geriatriefysiotherapeut of in opleiding en heb jij affiniteit met de ouder wordende mens en alle complexe en vaak multidisciplinaire hulpvragen en problemen die daar bij komen kijken? En beschik je over de organiserende en communicerende capaciteiten om geriatrie fysiotherapie bij ons in te richten en neer te zetten? Dan zoeken we jou!

Naast geriatriefysiotherapie zul je ook reguliere fysiotherapeutische onderzoeken en behandelingen verrichten.

Wilken-Werf fysiotherapie staat voor goede, kwalitatieve fysiotherapeutisch onderzoek en behandeling in een leuke sfeer en met prettige bejegening.

Meer informatie en solliciteren:
Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Jeroen Wilken of Wietse van der Werf op telefoonnummer 040-2026054.

Als je reageert op deze vacature vragen wij je om je CV en motivatiebrief te sturen naar Wilken-Werf fysiotherapie, 1e Wilakkersstraat 48, 5614 BJ Eindhoven of te mailen naar info@wilken-werf.nl

*uren kunnen in overleg worden ingepland en zeer waarschijnlijk zal het aantal uren toenemen.

Acquisitie n.a.v deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Leuke baan voor ger. Bekkenfysiotherapeut(i.o)/ Algemeen Fysiotherapeut!

Deel jij onze passie voor het vak fysiotherapie en kan jij je vinden in ons motto: “Samen werken aan gezondheid, schept ruimte voor beweging” ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

FysioDynamiek is een moderne, frisse praktijk voor fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, orofaciale therapie en geriatrie fysiotherapie.

We zoeken een enthousiaste en gedreven  bekkenfysiotherapeut(e), of hiervoor in opleiding. Door aanhoudende groei van onze praktijk is er ook ruimte voor je werkzaamheden als algemeen fysiotherapeut.

Je komt terecht in een gezellig en professioneel team van 17 fysiotherapeuten. De vakgroep bekkenfysiotherapie bestaat uit 3 geregistreerd bekkenfysiotherapeuten en heeft een uitgebreid netwerk van verwijzers en multidisciplinaire samenwerking met ziekenhuizen in de regio.

FysioDynamiek heeft 3 locaties in Arnhem. Voor uitgebreide informatie kijk je op onze website www.fysio-dynamiek.nl. Wij bieden een fijne werkplek met volop ontwikkelings-mogelijkheden en ruimte voor creativiteit en verbreding van jouw vakgebied. De werktijden zijn te overleggen.

Interesse? Mail dan je CV en persoonlijke motivatie naar kim@fysio-dynamiek.nl

 

 

Vacature per 01 – 01 – 2018

Voor een middelgrote fysiotherapiepraktijk in Maarssen en Vleuten zijn wij per 1-1-18 op zoek naar een enthousiaste collega.

Wij zoeken een collega voor locatie Vleuten

 • met BIG registratie, lid KNGF en ingeschreven in het CKR. Intervisie KNGF+ voldaan of bezig.                                                      
 • affiniteit met ouderenzorg, COPD, hartfalen.
 • met competenties, zoals empathie, innoveren, deskundigheid bevorderen, profileren en evidence based handelen.
 • die bereid is zich flexibel in te zetten voor het geheel en kan marktdenken.
 • met bereidheid tot ’s avonds werken
 • die deel neemt aan relevante samenwerkingsverbanden en netwerken
 • met ervaring in verslaglegging volgens praktijk- en plus afspraken.

Wij bieden

 • een team van diverse specialisaties met prettige onderlinge samenwerking.
 • circa 15-20 uur dienstverband.
 • volop ruimte om te werken aan je eigen ontwikkeling; We bieden ondersteuning bij het maken van een persoonlijk opleidings- en ontwikkelingsplan.
 • samenwerking in GEZ - verband in Vleuten.

Wie wij zijn

Centrum voor Fysiotherapie en Manuele Therapie heeft twee locaties; Maarssen en Vleuten waar in totaal 10 fysiotherapeuten werken. In Vleuten participeren wij in de geïntegreerde eerstelijnszorg, samen met huisartsen, diëtisten en apotheek.

Wij zijn een Pluspraktijk. In ons team staat gelijkwaardigheid en collegialiteit hoog in het vaandel. Eveneens is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling waarmee we de kwaliteit niet uit het oog willen verliezen.

Voor meer informatie zie www.fysiovleuten.nl, www.fysiomaarssen.nl of www.gezondvleuten.nl. Of email maatschap@fysiomaarssen.nl.

Heb je interesse, richt je sollicitatiebrief met CV graag voor 8 december aan maatschap@fysiomaarssen.nl

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 12 december in de avond. Een eventueel tweede gesprek vindt plaats op woensdag 20 december in de avond. We kijken uit naar je mail!

Gevraagd  per 1-1-2018

Bekkentherapeute

2 dagen per week in een  kleine praktijk in Midden-Nederland

Fysiotherapie Vianen Centrum

info@fysiotherapievianencentrum.nl

06-50626930

Gezocht:

Geregistreerd bekkenfysiotherapeut

Fysiotherapie Froeling & Partners, gevestigd te Zundert, en Corpus fysiotherapie,gevestigd te Baarle-Nassau, zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega die gespecialiseerd is binnen de bekkenfysiotherapie. Het gaat om een dagdeel bij Corpus en een dagdeel bij Fysiotherapie Froeling & partners met mogelijk uitbreiding van de uren. Beiden praktijken zijn pluspraktijk en bieden hoogwaardige kwalitatieve zorg.

Profiel:

 • Afgeronde opleiding fysiotherapie
 • Master Bekkenfysiotherapie (i.o.) en/of bekkengerelateerde opleiding/cursussen zijn een sterke pré
 • Bereidheid tot volgen van scholing op het gebied van bekkenbodem
 • BIG- en CKR geregistreerd
 • Flexibel, representatief en deskundig
 • In staat om zelfstandig te kunnen werken en je klantenbestand uit te breiden

Wij bieden:

 • Een dienstverband waarin het mogelijk is om je eigen agenda op te bouwen
 • Behandeling van voornamelijk cliënten voor bekkenfysiotherapie
 • Een prettige werkomgeving met leuke collega’s en diverse specialisaties
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

  Solliciteren 
  Ben jij die enthousiaste, dynamische en innovatieve fysiotherapeut, wil je graag werken in een professioneel en leuk team en ben je bereid je verder te specialiseren in bekkenbodemklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Werkdagen en uren zijn in onderling overleg af te spreken. Stuur je cv en motivatiebrief op naar:

 • wouter@corpusfysio.nl of
  info@froelingenpartners.nl

Fyzie is een toonaangevende en breed gespecialiseerde pluspraktijk met meerdere vestigingen in Amersfoort. Ter uitbreiding van ons team en wegens toenemende vraag naar bekkenfysiotherapie zijn we op zoek naar een bekkenfysiotherapeute (i.o.) voor minimaal 2 dagen per week. Werkzaamheden zullen plaatsvinden op onze locaties in Vathorst en Zielhorst.

Ben jij op zoek naar een leuke baan in een jong en dynamisch team? Woon je in de omgeving van Amersfoort? Neem dan contact op met cvrooijen@fyzie.nl en kijk op www.fyzie.nl voor meer informatie over de praktijk. Bellen voor meer informatie kan ook via: 033-2048000

Bij voorkeur met specialisatie manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie en/of bekkenfysiotherapie (of daarvoor in opleiding)

Voor 20 – 28 uur per week

Profiel
Topfit Fysiotherapie biedt als PLUS-praktijk al 25 jaar de best mogelijke zorg. In 9 vestigingen in Lelystad, Almere, Dronten, Zwolle en Kampen kunt u bij ons terecht voor álle fysiotherapeutische specialismen voor volwassenen.

Wie zoeken wij?
Voor onze locaties in Lelystad, Dronten en Almere zoeken wij een enthousiaste fysiotherapeut met enkele jaren ervaring. Collega’s met een specialisatie manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie en/of bekkenfysiotherapie (of daarvoor in opleiding) worden nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.

De fysiotherapeut die wij zoeken ziet het vak als als een uitdaging, is klantgericht, meedenkend, inspirerend en is bereid om kennis te delen met collega’s. Het is een pré als je ervaring hebt met Intramed. We verwachten dat je zelfstandig werkt, maar ook goed kan samenwerken.

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan in een grote praktijk met ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een inspirerende omgeving waarbij continue kwaliteitverbetering centraal staat. Bij Topfit Fysiotherapie werken ruim 45 collega’s

Contact
Wij verzoeken kandidaten om hun sollicitatiebrief met CV te sturen naar:
zwolle@topfit-fysiotherapie.nl of naar Topfit Fysiotherapie, t.a.v. Lola Haisma,
Sportlaan 2, 8044 PG in Zwolle. Voor vragen kunt u contact opnemen met Lola Haisma via het volgende telefoonnummer: 038-3031010.

Reageren kan tot 16 december 2017.

Fysio Sluijters zoekt per direct een geregistreerde bekkenfysiotherapeut. In onze praktijk in Boxtel hebben we per direct ruimte voor uitbreiding bekkenfysiotherapie.

Onze praktijk typeert zich als toegankelijk en gezellig met korte lijnen naar verwijzers en onderling naar de verschillende specialisaties. We zitten ook in een gezondheidscentrum met 7 huisartsen.

De praktijk kent een groot aanbod aan zwangere patiënten waarbij nauw samengewerkt wordt tussen de bekkenfysiotherapeut en de orthopedisch geschoolde fysiotherapeuten en manueel therapeuten.

We zijn op zoek naar versterking gezien onze bekkenfysiotherapeuten volle agenda's hebben.

Kun jij je eigen agenda creëren en vind je het leuk om je te profileren in ons team? Dan is blijven zeker een optie! En ECHT, samenwerken is ons ding!!

Solliciteren
Stuur je motivatiebrief en cv naar info@fysiosluijters.nl t.a.v. de heer Hans Sluijters.
Fysio Sluijters
Sint Ursula 2
5281 HV Boxtel
T: 0411 62 42 66

Lijf & Visie is een moderne en dynamische praktijk met goede naamsbekendheid in Soest en regio Eemland. Om onze ambities waar te blijven maken zijn wij op zoek naar versterking van ons team van specialisten: Lijf & Visie is per direct op zoek naar een ambitieuze (master) manueeltherapeut. 

Jij:
- bent een teamspeler en klantgericht
- hebt visie op je vak en draagt dit uit op de werkvloer
- werkt zelfstandig, bent accuraat en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel

- beoefent het vak met passie
- bent empathisch en zorgzaam
- bent leergierig en ontwikkelt je graag op vaktechnisch en persoonlijk vlak
- hebt geen '9 tot 5' mentaliteit
- bent dynamisch inzetbaar, flexibele werktijden in zowel avonduren als op zaterdag.

Wij bieden jou:
- Een functie als fulltime manueel therapeut
- Een zeer goede werksfeer
- Een leerrijke omgeving met moderne faciliteiten
- Werken in een multidisciplinaire setting
- Samenwerking in een ambitieus team
- Goede arbeidsvoorwaarden
 
Wil jij laten zien dat je ons team kunt versterken solliciteer dan NU!
Stuur je reactie voor 10 december 2017 naar:
vacature@lijfenvisie.nl , t.a.v. Mirjam van Barneveld, voorzien van motivatie, CV en foto.

Pagina's