Geriatrie fysiotherapeut(e), fulltime (evt. i.o.)

Gevraagd:  per direct een full-time geriatrie fysiotherapeut(e)  (of hiervoor studerend)

Fysiotherapie Bunde is een veelzijdige praktijk waar het bieden van kwalitatief goede zorg een kernwaarde is. We zoeken een collega die ons team van 6 fysiotherapeuten komt versterken. Teamspirit, leergierigheid, open communicatie en enthousiasme zijn voor ons heel belangrijk.

Een van de speerpunten van onze praktijk is de zorg voor ouderen met specifieke gezondheidsproblematiek. Overleg met aangesloten hulpverleners (huisarts, praktijkondersteuner, verzorgende, wijkverpleegkundige, ergotherapeut…) speelt daarbij een centrale rol. Wegens vertrek van een collega, zijn we per direct op zoek naar een collega die in dit netwerk wil participeren.  Vanwege het afleggen van huisbezoeken is het noodzakelijk dat je beschikt over een auto. Daarnaast beschikken we over een aparte oefenlocatie. Deze biedt alle mogelijkheden op het gebied van oefenen en bewegen specifiek gericht op ouderen.

Deze vacature betreft een uitdagende en afwisselende functie waarbij zelfstandigheid, kennis, kunde, empathie en communicatieve vaardigheden noodzakelijk zijn. Mocht je naast ouderen ook andere patiëntengroepen willen zien, dan is dit zeker bespreekbaar. Kijk eens op www.fysiobunde.nl om een indruk te krijgen van onze praktijk.

Mocht deze vacature je aanspreken, en herken je je in het gevraagde profiel, aarzel dan niet en stuur je CV met relevante informatie over werkervaring, opleiding en visie naar: fysiotherapiebunde@outlook.com