Ik zoek een baan

Welkom op ons Jobboard. Hieronder vind u vacatures binnen ons netwerk van studenten en samenwerkingspartners. Ben u dus op zoek naar een functie als fysiotherapeut? Bekijk dan onderstaand overzicht en solliciteer!

Let op, dit zijn géén vacatures bij SOMT, u solliciteert rechtstreeks bij de betreffende praktijk.
Staat de geschikte vacature er niet tussen? U kunt ook nog terecht bij Fydalo, het bemiddelingsbureau voor fysiotherapeuten.

Mom Workout

Wij zijn op zoek naar fysiotherapeutes die het leuk vinden om 1 of 2 uur in de week trainingen te geven aan moeders  (zwanger, bevallen kort of lang geleden) in Amersfoort, Vathorst, Nieuwegein en Utrecht.

Kenmerken van de training:

 • Verantwoord
 • Intensief
 • Buiten in het park
 • Groepsverband

Ben jij of ken jij iemand die goed voor een groep kan staan, scherp is op de uitvoering en durft te corrigeren?

Mail ons dan voor meer info op:
hallo@momworkout.nl

Of kijk op:
www.momworkout.nl

Manueeltherapeut (i.o.) gezocht ivm zwangerschapsverlof waarneming

Wie zijn wij:
Het Wijkgezondheidscentrum biedt samenwerking met een grote groep verschillende disciplines (incl huisartsen). Het fysiotherapie team bestaat uit 6 gedreven fysio’s (algemeen-, kinder-, psychosomatisch-, en manueeltherapie).

Wat vragen wij: een zelfstandig werkende enthousiaste manueel therapeut (i.o. 3e jaars) gericht op samenwerking met de diverse disciplines in ons centrum. In de periode half december2017 tot eind april 2018. Beschikbaarheid voor 16 -24 uur per week.

Wat bieden wij: - een prettige werksfeer in een modern centrum, - salaris conform CAO gezondheidscentra.

Ben jij de collega die het ziet zitten om kennis en ervaring op te doen én in te zetten in ons wijkgezondheidscentrum, mail dan je sollicitatiebrief en CV naar Lisanne Ebbers (lebbers@wgclindenholt.nl).

Doornbos fysiogroep in Breda zoekt voor de weken 33 t/m 35 (vanaf 14 augustus dus) een manueel therapeut.

Het betreft een waarnemening voor twee dagen per week.

Bij gebleken geschiktheid is een vaste aanstelling zeker bespreekbaar.

Graag reacties op 06 55378788 (Raimon Poulis)

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Frits Wagener: 06 20960823

Fysioplus is een eerste lijns praktijk voor Fysiotherapie welke is gestart in april 2016. We zijn gevestigd binnen Plein Zwanenberg, waar oa Oederma huid- en oedeemtherapie, de poli van ziekenhuis Bernhoven, thuiszorg Brabantzorg en Pantein, Podotherapie Denneman en de huisartsenpost te vinden zijn. Onze dienstverlening bestaat uit eerste lijns revalidatie op het gebied van hart-vaat en longziekten, orthopedie, reumatologie en NAH. Daarnaast hebben we diverse specialismen in huis, zoals orofaciale fysiotherapie, psychosomatische therapie, manuele therapie en bekkentherapie. Op dit moment werken we met een team van 5 therapeuten, ondersteund door 1 fitnesstrainer en 2 administratieve krachten.

In verband met toegenomen drukte in onze praktijk zijn we op zoek naar een:

BEKKENFYSIOTHERAPEUT(E) , UREN IN OVERLEG VAST TE STELLEN

Door de intensieve samenwerking met de medisch specialisten van ziekenhuis Bernhoven, de toegenomen bekendheid van de praktijk en de hoge klanttevredenheid is onze praktijk gegroeid. Daarom zijn we op zoek naar een tweede bekkentherapeut(e) die samen met onze huidige therapeut deze groei kan doorzetten.

Over jou :
-Je hebt de opleiding tot bekkenfysiotherapeut afgerond of zit in je laatste jaar. 
-Je bent (uiteraard) vakkundig, maar ook flexibel, enthousiast, vooruitstrevend, collegiaal en klantgericht. 
-Je bent in staat om te werken binnen een anderhalve lijns setting, en onderhoud nauwe contacten met verwijzers.

Over ons :
- We werken veel samen omdat we beide geloven in kennis, ruimte bieden aan groei en investeren in kwaliteit. 
- We geven je de ruimte zelf initiatieven te ontwikkelen op je vakgebied en verder te specialiseren. 

Over de baan: 
-Je start de werkzaamheden in overleg met de huidige bekkentherapeute, Saskia Biemans. Het is van belang dat er een goede samenwerking ontstaat en jullie een team vormen voor de toekomst.
- We zijn flexibel in de dagen en tijden waarin je werkzaamheden kan verrichten voor ons.

Reageren :
Interesse? Reageer dan bij Arjan Calatz via
arjan@fysioplusoss.nl. Als je vragen hebt, kun je hem bellen op: 06-51013557. Daarnaast kun je voor meer inhoudelijke vragen ook een bericht sturen aan saskia@fysioplusoss.nl  

Per direct is er binnen onze praktijk een vacature voor een geriatriefysiotherapeut (i.o.)

Voor 27 uur in de week. Eventueel uitbreiding in de toekomst naar  meerdere uren is mogelijk.

Naast het behandelen van de patiënten in de eerste lijn, behoort ook het ontwikkelen van de verbijzondering Geriatrie binnen de praktijk en in de regio tot de taken.

Ons team bestaat uit 20 fysiotherapeuten waarin alle verbijzonderingen in de fysiotherapie vertegenwoordigd zijn. Voor meer informatie over onze praktijk verwijzen we naar onze website www.abcmaassen.nl

Graag uw reactie sturen naar:
info@abcmaassen.nl
Advies en BewegingsCentrum Maassen
VBM Maassen
EM Maassen-Polman
Rembrandt van Rijnstraat 3
5831 BA Boxmeer
0485-575782

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als manueel therapeut (i.o.) in een leuke,dynamische praktijk? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega fysiotherapeut, bij voorkeur manueel therapeut (i.o.), die ons team vanaf september kan versterken. Het gaat om een vacature voor 4 dagen.

Onze praktijk is sinds 2010 gevestigd in een gezondheidscentrum. In het gezondheidscentrum zijn huisartsen, psychologenpraktijk, apotheek, maatschappelijk werk, diëtiste, GGD en consultatiebureau gevestigd. Binnen de praktijk zijn er verschillende specialisaties, zoals (kinder)bekkenfysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie. We zijn een team van 6 fysiotherapeuten.

Je kunt kijken op onze website: www.fysiotherapiekalsdonk.nl om een indruk van onze praktijk te krijgen.

Hopelijk hebben we je enthousiast gemaakt en neem je snel contact met ons op. Heb je interesse dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en CV op het volgende mailadres: info@fysiotherapiekalsdonk.nl t.a.v. Mieke Roelands.

Uitdagende baan voor manueel therapeut (4 dagen per week)

Ben je manueel therapeut en op zoek naar een dynamische werkomgeving waarin je je energie en creativiteit kwijt kunt? Dan bieden we je nu de kans.  De Driesprong, praktijk voor gespecialiseerde fysiotherapie is een praktijk met een jong en dynamisch team. We werken vanuit onze kernwaarden : bezieling , groei en ontwikkeling, betrokkenheid en vertrouwen aan een goede relatie met onze cliënten en verwijzers.

Binnen ons team ontstaat er per 1 september een vacature voor vier dagen per week. Je gaat werken in een breed teamverband met verschillende disciplines waarbij de manuele therapie samen werkt met de psychosomatische fysiotherapie, orofaciale fysiotherapie, sportfysiotherapie en kinderfysiotherapie. Daarnaast werk je samen met specifieke verwijzers binnen de eerste en tweede lijns gezondheidszorg.

Het verkrijgen van de meest optimale zorg voor de patiënt  is het uitgangspunt waar jij samen met je andere teamleden voor staat.

Wil je deze uitdaging aangaan en ons team komen te versterken, reageer dan uiterlijk voor  3 juli 2017 schriftelijk of per email: a.kreuwel@dedriesprong.nu

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met  Annemarie Kreuwel.
Tel. 06-46066989
De Driesprong, praktijk voor gespecialiseerde fysiotherapie. Topweg 46, 7559 PH Hengelo.
www.dedriesprong.nu

Vacature Manueel therapeut, Fysiotherapie Harks te Geldrop (gaat verhuizen per 2 oktober naar een nieuwe locatie.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende manueel therapeut (of bijna afgestudeerd, laatse jaar) ter versterking van ons team op onze nieuwe locatie te Geldrop. (De laan der vierheemskinderen.) Op 2 oktober openen we met trots onze nieuwe locatie.

“Het centrum voor fysieke en mentale gezondheidsbevordering”.

Naast specialistische Fysiotherapie, Manuele therapie & Haptotherapie zullen wij producten en diensten gaan aanbieden op het vlak van Nazorg – Preventie – Coaching - Fysiek & Mentaal bewegen voor Vitaliteits & Gezondheidsbevordering.

Momenteel leggen wij de laatste hand aan dit unieke totaalconcept. In een groot aantal jaren hebben wij een gedegen visie gevormd betreft synergetische fysieke en mentale producten en diensten rondom Fysiotherapie.

Ons nieuwe centrum zal zich dus naast Zorg, richten op Gezond Bewegen, zowel Fysiek als Mentaal. Dit in de vorm van een uniek beweegaanbod - mindfullness - coaching en educatie rondom training, ontspanning, maar zeker ook het vertalen van trainingsdoelstellingen naar fysieke en mentale groei buiten het centrum.

Testen en meten maakt onderdeel uit van ons beweegaanbod, net als een hoge mate van begeleiding en de inzet van onze expertise.

Dit zullen we doen middels onze eigen beweegexperts, maar ook door uitbreiding met een vitaliteitscoach en het inzetten van technologie (MywelnessCloud).

Ook hebben wij onze Fysiotherapie – tak doorontwikkeld en zal vanaf oktober ons team uitgebreid worden!
Dit t.b.v. het specifiek behandelen van neurologische aandoeningen & geriatrische aandoeningen.

Je levert een actieve bijdrage aan het doorontwikkelen van je specialisatie samen met jouw collega’s, waarbij ook samenwerking met externe partijen van belang is.
Je maakt deel uit van een enthousiast en dynamisch team en je bent werkzaam op 1 of 2 locaties.
Je neemt deel aan teamoverleg en kwaliteitsgebonden overlegmomenten en is werkzaam binnen een Pluspraktijk waarin het doelmatig werken, met bepaalde auditeisen in Fysioroadmap voor jou een uitdaging is.
Wij bieden 8-16(afhankelijk van mogelijkheden / wensen). Bij meer werkaanbod, is ruimere inzet mogelijk. Voorkeur flexible inzetbaar, 2 avonden.

Functie-eisen:
- Afgeronde opleiding Master Manuele therapie of i.o. laatste jaar.
- BIG registratie

Competentie-eisen:
- Passie voor het vak
- Totale mens visie
- Visie op bewegen fysiek en mentaal
- Leergierig
- Zelfstandig werken
- Goede communicatieve vaardigheden
- Resultaat- en kwaliteitgericht
- Ondernemend
- Teamplayer / Samenwerking
- Klantgerichtheid
- Administratief op Plusniveau kunnen werken
- Bekend met EPD fysioroadmap

Onze specialisaties binnen de praktijk zijn:

 • algemeen fysiotherapie
 • manuele therapie
 • Dry-needling
 • sportfysiotherapie
 • arbeidsfysiotherapie
 • haptotherapie
 • Ademhalingstherapie & ontspanning
 • Medical taping
 • Zwanger & fit/ mamFit
 • Back to Move
 • beweegprogramma’s voor copd, hartfalen, diabetes en claudicatio intermittens
 • Preventie, nazorg beweegtraejcten
 • Beweegproducten fysiek. Buiten, binnen.
 • Yoga, mindfulness, ontspanning

Voel jij je aangesproken en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Neem dan contact op met Mevr. L.Pasveer.
info@fysioharks.nl

Contactgegevens
Fysiotherapie Harks
De Bleekvelden 26
5666 RZ Geldrop
040-2858823 /06-53297791
www.fysioharks.nl

VACATURE

(GERIATRIE)FYSIOTHERAPEUT I.O.

24 – 32 uur

Vanaf 1 SEPTEMBER 2017

Onze dynamische 1e lijns fysiotherapiepraktijk met 8 enthousiaste medewerkers en diverse
specialisaties is per direct op zoek naar een ondernemende en enthousiaste
                                                           (geriatrie)fysiotherapeut i.o.
Wij bieden een afwisselende functie met ruimte voor verdere ontwikkeling van je kennis, vaardigheden en ervaring op ouderengebied.

De functie:

Deze baan kenmerkt zich door een een zeer gevarieerd patiëntenaanbod, zoals;
■ Orthopedische revalidatie
■ Geriatrische cliënten (ook behandeling aan huis)
■ Chronische somatiek        
■ Medisch fitness senioren   &  Gymactief 65+,
■ Valpreventieprogramma

Taken en verantwoordelijkheden die bij deze functie horen zijn:
- Versterken van banden met specialisten, huisartsen en thuiszorg
- Verstevigen en uitbouwen 1e lijns positie geriatriefysiotherapie binnen de Bommelerwaard
- Adviserende rol binnen het team t.a.v. de ouderenzorg binnen de praktijk
- Zelfstandig opstellen en uitvoeren van individuele behandelplannen

Je profiel:
- Fysiotherapeut met 3 – 5 jaar relevante werkervaring in de ouderenzorg ook 1e lijns.
- In opleiding voor geriatrisch fysiotherapeut of staat hier voor open
- Een gemotiveerde, flexibele en zelfstandig werkende fysiotherapeut
- Een teamspeler met ondernemende kwaliteiten
- Ervaring in het begeleiden van groepen / medische fitness
- In het bezit van een auto en rijbewijs
- Een flexibele instelling

Pré:  Ingeschreven bij het ClaudicatioNet

Ben jij degene die we zoeken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, reageer dan middels een motivatiebrief en CV voor 10  juli 2017.
 

Fysiotherapie Van der Vliet
(t.a.v. Adrien van Selm – vd Vliet)
Wilhelminalaan 9
5306 XA Brakel
06-11407211 /
adrienvliet@hotmail.com
www.vdvlietfysio.nl

 

Vacature waarneming bekkenfysiotherapie bij Van Loo & Veerhoek Paramedische & Revalidatiecentra, locatie Kapelle (Zeeland)

Voor een zwangerschapswaarneming binnen Van Loo & Veerhoek Paramedische & Revalidatiecentra, in de periode 01-09-2017 tot 01-01-2018, zijn wij op zoek naar een enthousiaste bekkenfysiotherapeut (i.o.).

Voorkeur heeft dat je zelfstandig inwendig onderzoek kan verrichten en behandelingen mag uitvoeren. De waarneming bedraagt 1-2 dagen per week op onze vestiging te Kapelle, waar je samenwerkt met een groot team van verschillende gespecialiseerde fysiotherapeuten. Naast de 1e lijns zorg worden er ook patiënten met bekken(bodem)klachten behandeld vanuit een 2e lijns revalidatietraject.

Ben je geïnteresseerd? Bel dan naar 0113-330875 en vraag naar Marco Verseput, bedrijfsleider. Voor vragen en/of toezenden van je sollicitatiebrief en CV gelieve te mailen naar kitty.lvk@outlook.com en fysio.lvk@outlook.com

Pagina's