Ik zoek een baan

Welkom op ons Jobboard. Hieronder vind u vacatures binnen ons netwerk van studenten en samenwerkingspartners. Ben u dus op zoek naar een functie als fysiotherapeut? Bekijk dan onderstaand overzicht en solliciteer!

Let op, dit zijn géén vacatures bij SOMT, u solliciteert rechtstreeks bij de betreffende praktijk.
Staat de geschikte vacature er niet tussen? U kunt ook nog terecht bij Fydalo, het bemiddelingsbureau voor fysiotherapeuten.

Wij zoeken een enthousiaste manueeltherapeut voor 2 dagen.  Fysiotherapie buitenhof is sinds Januari 2017 samen met een huisartsenpraktijk een gezamenlijk centrum begonnen. (praktijk Roos en Beek) in Santpoort-noord. Hiervoor zoeken wij enthousiaste manueeltherapeut (I.O.) Wij zijn een kleine praktijk in santpoort noord met twee locatie. We hebben 4 behandelcabine en een ruime oefenruimte.

Wij bieden een variabel salaris met de mogelijkheid een onderdeel te worden van de praktijk. Ook als ZZP’er kan je bij ons aan de slag.

Ben je nieuwsgierig geworden stuur dan je CV (met foto) naar fysiobuitenhof@gmail.com

Wilfred Bultje

VACATURE  Fysio Team Voorburg  MANUEEL THERAPEUT periode: aug t/m dec 2017

Ben je op zoek naar een waarneming als manueel therapeut? Dan kan je ons een groot plezier doen!

Onze manueel therapeut gaat na een langdurige ziekteperiode zijn werkzaamheden geleidelijk weer hervatten. Voor de periode augustus tot en met december 2017 zijn wij daarom op zoek naar een manueel therapeut, die kan waarnemen voor de dagen/uren dat onze manueel therapeut nog niet volledig werkzaam is. Zijn totale werkweek beslaat 4,5 dag , maar voor de waarneming denken wij aan 2 dagen of 4 dagdelen per de week, die richting december geleidelijk zullen worden afgebouwd.

Fysio Team Voorburg is een praktijk in Voorburg met 5 fysiotherapeuten waaronder 1 algemeen fysiotherapeut, 2 bekkenfysiotherapeuten, 1 manueel therapeut en een fysiotherapeut/psychosomatisch fysiotherapeut in opleiding. Voor meer informatie over onze praktijk kunt u terecht op www.fysiovoorburgtl.nl

Indien u interesse heeft in deze waarneming kunt u contact opnemen met Petra van Nierop, bij voorkeur per mail petra@fysioteamvoorburg.nl of telefonisch op 070-3866118 (MA – DI – DO).

Vacature:  Enthousiaste (Aspirant) Bekkenfysiotherapeut  voor 24 uur per week bij een leuke praktijk in Drenthe

Het Fysio Centrum in Beilen/Klijndijk is met ingang van 1 september 2017 op zoek naar een enthousiaste Bekkenfysiotherapeut of iemand die binnenkort afstudeert die ons team komt versterken voor 24 uur per week. Deze vacature ontstaat vanwege zwangerschapsvervanging. Ook na die periode is er echter vanwege toenemende drukte, ruimte voor een collega.

Wie zijn wij?

Wij zijn een vooruitstrevende praktijk met meerdere specialisaties binnen onze muren. We werken nauw samen met diverse andere zorgverleners in de regio maar ook met disciplines die binnen het multifunctionele centrum aanwezig zijn. We voldoen al jaren aan de hoogste kwaliteitscriteria (4 keer opeenvolgend Plus).

De praktijk heeft een enthousiast en professioneel team met een open en collegiale werksfeer. Er is veel ruimte voor overleg en samenwerking, maar er wordt ook veel waarde gehecht aan zelfstandig werken, eigen ontwikkeling en eigen initiatief. We streven naar korte lijnen met (huis) artsen, specialisten en samenwerkende zorgdisciplines.

Waar zijn we naar op zoek?

Een enthousiaste fysiotherapeut die binding heeft met de regio. Werken en denken op Plus niveau is vereist. Je bent bereid een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen binnen de bekkenfysiotherapie en je kunt ons uitleggen op welke manier jij onze praktijk kunt komen versterken. Je werkt in Beilen en in Klijndijk.

Wat hebben wij te bieden?

Een baan waarin je je kunt ontwikkelen en een geweldig team van collega’s. Een aanstelling voor bepaalde tijd met de mogelijkheid van een vast contract na afloop, gebaseerd op een variabel salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vergoeding KNGF lidmaatschap, opleidingskosten en reiskosten woon werk- verkeer.

Enthousiast geworden?  Stuur dan voor 20 juni je motivatie  met CV naar info@fysiocentrumbeilen.nl.  Mocht je na het lezen van de vacature nog vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd met ons contact opnemen, via 0593 524059 ( Inge Derks). Meer informatie over je toekomstige werkplek is verder te vinden op www.fysiocentrumbeilen.nl.

Vacature manueel fysiotherapeut (i.o)

Diepeveen Fysiotherapie is een moderne multidisciplinaire pluspraktijk gevestigd in Haarlem en Bloemendaal. Ons team bestaat uit 16, waarvan 13 fysiotherapeuten. We zijn op zoek naar een enthousiaste manueeltherapeut (i.o.)

Functie eisen:

 • Afgeronde opleiding als fysiotherapeut;
 • Bezig met opleiding tot manueel fysiotherapeut (vanaf jaar 2); of een afgeronde opleiding tot manueel fysiotherapeut;
 • Enkele jaren werkervaring;
 • BIG geregistreerd;
 • Ingeschreven bij het CKR-register;
 • Goede communicatieve vaardigheden;

Jouw profiel:

 • Je bent ondernemend en hebt een pro actieve houding;
 • Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je bent flexibel
 • Je vindt het fijn om in een multidisciplinaire praktijk te werken.

Wat hebben wij te bieden?

Een goedlopende groeiende pluspraktijk in Haarlem en omgeving Bloemendaal. Start werkzaamheden kan in overleg. De functie bedraagt minimaal 2 dagen, uitbereiding in overleg.

Interesse?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief en CV op het volgende mailadres: b.diepeveen@zonnet.nl  t.a.v. Barbara Diepeveen. 

Ben jij iemand die zich thuis voelt in een professioneel uitdagende en inspirerende 1ste lijns praktijk? Wil je functioneren in, en samenwerken met, een gezellig team collega’s?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze manueel therapeut (of i.o. 3e jr.) voor minimaal 32 uur in de week.

Onze praktijk is modern opgezet en heeft naast 7 behandelruimtes de beschikking over een ruime, goed geoutilleerde oefenzaal. In deze Haarlemse (plus)praktijk zijn momenteel 13 fysiotherapeuten, waarvan 5 manueel therapeuten, werkzaam.

Voor meer informatie kan je terecht bij: www.fysiotherapieleidsevaart/ info@fysiotherapieleidsevaart.nl                                                        
Marc Goedknegt:
marcgoedknegt@gmail.com                                                         
Remco Marbus: 
rmarbus@hotmail.com                                                                                Patrick Schrama: patrickschrama@hotmail.com

Vacature:
geregistreerd bekkenfysiotherapeut(E)

Wij zijn op zoek naar een strafcornerspecialist, een wide receiver, of spits. Kortom een echte specialist die ons uitgebalanceerde team komt versterken. 

Ons doel:
Samen bewegen naar gezondheid

Jouw specialisme:
Geregistreerd bekkenfysiotherapeut(e)

Waar:
In de mooiste praktijk van Noord-Brabant

Met wie:
Een gepassioneerd team dat samen beweegt voor en met elkaar op weg naar gezondheid 

Missie:
Mensen mentaal en fysiek in beweging zetten

Wanneer:
Z.s.m., kwaliteit wil je meteen benutten

Voor hoeveel uur:
16-24 uur

Waarom:
Omdat jij gedreven bent, zin hebt in een nieuwe uitdaging en wil werken in het leukste team in de mooiste praktijk! 

Geïnteresseerd:
Solliciteer dan en mail je brief (en cv) naar
administratie@fysiocentrumheesch.nl
T.a.v. Mw. Koelman (personeelszaken) of Dhr. van den Hurk (eigenaar).

Carrière aangeboden voor een ondernemende Manueel Therapeut bij 2 kleine praktijken in Burgum (20 tot 30 uur)

Wie/wat zijn: Kliniek KOMT goed! en AAFysio?
Kliniek KOMT goed ! is een kleine gespecialiseerde praktijk voor Orthopedisch manuele therapie.

 • behandelingen volgens orthopedisch manueel concept
 • behandelingen klachten in nek- en faciaal gebied (Crafta)

AAFysio is een jonge dynamische fysiotherapie praktijk

 • behandelingen volgens fysiotherapie concept
 • nadruk op revalidatie en training

Samen: "Kwalitijd "door nauwe samenwerking: specifieke expertise, jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste techniek en inzicht!

 • groot in keten denken
 • persoonlijke aandacht voor de cliënt: kwaliteit en aandacht

Onze praktijken zijn onderdeel van een groot netwerk van samenwerkende praktijken uit diverse disciplines in de gezondheidszorg. Denk daarbij o.a. aan: fysiotherapie, psychosomatiek, osteopathie, logopedie en tandartsen. Deze samenwerking, maar bovenal onze zeer specialistische zorg  en persoonlijke aandacht, maken dat wij bezocht worden door cliënten uit de hele noordelijke regio.

Wie zoeken wij?

 • een collega met een van de volgende opleidingen: NAOMT, SOMT of Musculo-skeletaal. (3e jaars studenten worden ook uitgenodigd te reageren!)
 • een nauwkeurige werker, met een cliëntgerichte visie
 • een meedenker en teamplayer
 • een betrouwbaar persoon met passie voor het vak
 • communicatief vaardig

Wat bieden wij?
Een werkplek bij 2 goedlopende, kleine praktijken, met een grote diversiteit aan behandelingen. Ben je bereid om je passie om te zetten in commercieel denken  en bewegen als een investering voor de toekomst te zien, dan willen wij graag met jou in contact komen .

Meer info?
Zie onze website: www.kliniek-komtgoed.nl.

Reageren?
kliniekkomtgoed@outlook.com

In het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem staan 1.600 medewerkers voortdurend klaar om patiënten kwalitatief hoogwaardige zorg te verlenen. Met 348 bedden en 100 specialisten voor vrijwel alle specialismen is ons centrumziekenhuis groot genoeg om alles in huis te hebben, klein genoeg om overzichtelijk en persoonlijk te zijn!

De afdeling fysiotherapie is op zoek naar een bekkenfysiotherapeut voor 28 tot 36 uur per week.

Waar biedt deze functie 
Samen met twee andere bekkenfysiotherapeuten maak je deel uit van meerdere multidisciplinaire teams, onder andere het blaaspijnteam. Patiënten uit een groot deel van het land worden hiervoor naar het Slingeland Ziekenhuis verwezen. De bekkenfysiotherapie is onderdeel van het proces van diagnostiek en het uitzetten van een behandelplan. Je behandelt zowel klinische als poliklinische patiënten.

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde opleiding fysiotherapie.
 • Een master bekkenfysiotherapie. Ben je bijna afgestudeerd?  Dan zien we je reactie ook graag tegemoet.
 • De opleiding zwangerfit docent is een pré. 
 • Sterke diagnostiek en goed kunnen doorgronden van complexe situaties.
 • Je bent proactief en innovatief.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Samen met je collega´s zorg je ervoor dat de bekkenfysiotherapie op een kwalitatief hoog niveau functioneert.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een jaarcontract voor 28 tot 36 uur per week.
 • Bij ongewijzigde omstandigheden aansluitend een arbeidscontract voor onbepaalde tijd.
 • Bruto fulltime maandsalaris van minimaal € 2.567,-- en maximaal € 3.774,-- (FWG 55). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling. 
 • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag. 
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, extra geld, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Ziekenhuizen.

Wil je meer informatie over de functie?
Bel dan met Marie-José Derksen, telefoon (0314) 32 98 38. Zij is teamleider paramedici. Mailen kan natuurlijk ook: m.derksen@slingeland.nl.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan vóór maandag 12 juni via onze site www.slingeland.nl/vacatures.

MANUEELTHERAPEUT(E) GEZOCHT OMGEVING WINSCHOTEN

Voor mijn praktijk in Veelerveen ben ik op zoek naar een enthousiaste en gezellige collega. Ik ben op zoek naar een manueeltherapeut in opleiding of een afgestudeerde manueeltherapeut. Uren in overleg.

Heb je interesse om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV met motivatie naar: fysiotherapiephysicalvision@gmail.com

Contactpersoon: Sandra Bos-Bruining - 06-45014520.

Bij voorbaat dank!

Sandra Bos-Bruining

Ben je geïnteresseerd in een functie als fysio/manueel therapeut binnen een ambitieus nauw samenwerkend team met verschillende disciplines. Idealisme, integraal werken, beweging, open en laagdrempelig zijn kenmerken ons. Binnen het centrum zijn er hele korte lijnen met psychologen, logopedisten en een diëtiste en is er een nauwe samenwerking met huisartsen.

We zoeken een manueel therapeut of fysiotherapeut, die in opleiding is voor of affiniteit heeft met manuele therapie. Hij of zij werkt direct samen met collegae manueel therapeut(en) en kan afhankelijk van ervaring meewerken in de anderhalve lijn zorg en ons sport tainings en advies centrum “Sportbeter”. Een afgeronde master manuele therapie heeft onze voorkeur, maar reageren kan ook als je in opleiding bent of bereid bent de opleiding manuele therapie te gaan volgen.

Het betreft een min- max contract van 32- 36 uur (in overleg kunnen meer of minder uren overeengekomen worden)

Ingangsdatum:        1 juli 2017, zo mogelijk eerder.
Salaris:                  in overleg.

We zien je brief en CV graag tegemoet ! Vriendelijke groet Marjon Douma
Mail:   marjondouma@integrabeweegt.nl
Info:   www.integrabeweegt.nl en www.sportbeter.nu